Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Orange surrounded by ice cubes

Schładzanie  kriogeniczne

Ultra szybki sposób na schładzanie produktów spożywczych lub napojów/sosów 

​Dlaczego schładzanie kriogeniczne?

0718-timer
Prędkość

Zamraża lub schładza szybciej niż konwencjonalne zamrażarki strumieniowo-powietrzne

ap0088-dollar-sign
Oszczędność

Przystępna cena, możliwość dzierżawy i doskonała efektywność gazowa

ap0154-extended-shelf-life
Stabilność mikrobiologiczna

Szybsze schładzanie hamuje rozwój bakterii i wydłuża okres ważności do spożycia

ap0182-quality
Jakość

Najnowsze standardy w zakresie higieny ibezpieczeństwa, wysoka jakość produktów mrożonych i schłodzonych kriogenicznie

Oferty

Zapytaj eksperta

Karen Callingham, Food Cryogenics Expert
Karen Callingham

Ekspert techniczny w dziedzinie kriogeniki żywności, Wielka Brytania

Czy ciekły azot lub CO₂ uszkodzą mój produkt?

Ultraszybkie zamrażanie zatrzymuje smak, konsystencję i poziom wilgotności produktu. Przyczynia się do uzyskania wysokiej jakości produktów zamrożonych