Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Formed burger patties

Kontrola temperatury w procesach mieszania i formowania żywności

Klucz do optymalizacji procesu formowania

Dlaczego należy schładzać preparaty podczas etapu mieszania?

0718-timer
Prędkość

Zoptymalizowana tekstura produktu pozwala przyspieszyć proces formowania

ap0152-reliability
Niezawodność

Równomierna, precyzyjna i powtarzalna kontrola temperatury poprawia spójność

ap0173-yield
Wydajność

Mniejsze straty produktu i powtórki w procesie formowania

ap0168-preserved-product-quality
Jakość

Większa jednorodność produktu i brak uszkodzeń produktu na skutek zimna

ap0170-food-safety
Bezpieczeństwo żywności

Szybsze chłodzenie oznacza krótszy czas osiągnięcia „bezpiecznych” temperatur schładzania

ap0154-extended-shelf-life
Okres przydatności

Im szybciej produkt jest schładzany, tym szybciej staje się stabilny mikrobiologicznie

Dalco i Air Products: jak uzyskać idealną mieszankę

Dowiedz się, jak holenderski producent żywności Dalco zwiększył wydajność mieszania i formowania produktów przy jednoczesnym zmniejszeniu ilości odpadów dzięki naszemu systemowi Freshline® LIN-IS.

Oferty

Zapytaj eksperta

Neil Hansford - Food Technology Expert, UK
Neil Hansford

Ekspert ds. technologii żywności, Wielka Brytania

Czy zimny azot lub CO₂ uszkodzą mój produkt?

Nie, możemy dopasować lub zmienić temperaturę do wymagań danego produktu.