Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Milk, cheese, dairy products

Kontrola pH produktów mlecznych

Obniż pH produktów dzięki naszemu spożywczemu CO₂

Czy posiadasz zakład mleczarski i szukasz naturalnego sposobu na obniżenie pH mleka?

Dzięki lekko kwasowej charakterystyce dwutlenek węgla stanowi bezpieczną, naturalną i precyzyjną alternatywę dla kwasów mineralnych, która obniża pH niektórych produktów żywnościowych, takich jak mleko.

Bazując na kilkudziesięciu latach doświadczenia w neutralizacji pH nasi eksperci pomogą w określeniu ilości i sposobów dostaw dla każdego klienta.

Dlaczego warto wybrać dwutlenek węgla?

0777-thumbs-up
Skuteczność

Skutecznie obniża poziom pH, a jednocześnie nie ma ryzyka jego przedawkowania

ap0008-safety
Poprawa bezpieczeństwa

Bezpieczniejsze warunki pracy

ap0142-clean-label
Naturalne składniki

CO₂ jest gazem naturalnie występującym w powietrzu, którym oddychamy

ap0173-yield
Poprawa produktywności

Obniżenie pH mleka może poprawić wydajność produkcji sera i zapobiegać przedwczesnemu niepożądanemu zsiadaniu się mleka

Oferty