Wymiana doświadczeń

Firma Air Products ma bogatą historię, doświadczenie i fachową wiedzę we wszystkich aspektach schładzania, zamrażania i pakowania żywności metodą MAP. Przejrzyj poniższe materiały i przekonaj się, w jaki sposób możemy pomóc.


Najczęściej zadawane pytania

Czego powinienem oczekiwać od dostawcy urządzeń do zamrażania kriogenicznego?


Jak mogę lepiej śledzić zużycie azotu w mojej działalności?


Jak mogę zminimalizować kosztowne, nieplanowane przestoje urządzeń?


Jak mogę zoptymalizować zużycie ciekłego azotu w moim kriogenicznym tunelu zamrażalniczym?


W jaki sposób mogę zwiększyć produkcję mieszaną produktów mrożonych?


Jak mogę utrzymać jakość pakowanej żywności?


A jeśli nadal masz jakiekolwiek pytania dotyczące najlepszych sposobów przetwarzania produktów żywnościowych, skontaktuj się z jednym z naszych specjalistów, aby uzyskać najlepsze doradztwo w branży.


Zasoby i pliki do pobrania

Filmy

Aby zobaczyć więcej filmów (wersje angielskie), kliknij tutaj →


Raporty

Chłodnym okiem: Wybór właściwej technologii zamrażania dla linii produkcyjnej użytkownik
Autorstwa Dr Chrisa Kennedy'ego -niezależnego konsultanta przemysłu spożywczego, członka Instytutu Technik Chłodniczych, Instytutu Nauki o Żywieniu i Instytutu Fizyki

Wpływ parametrów zamrażania na charakterystykę żywności
Adrien Agoulon, dyrektor, Agro-Hall


Broszury


Analizy przypadków

Dowiedz się, jak firma Air Products pomogła firmie Wilkins and Sons, wiodącemu producentowi dżemów w Wielkiej Brytanii, w uzyskaniu produktów mrożonych wysokiej jakości, zapewniając równocześnie elastyczność niezbędną w przypadku rozwoju firmy.
Pobierz plik PDF

X

Ta strona używa plików cookies do przechowywania informacji na komputerze użytkownika. Niektóre z nich są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny, inne pomagają nam lepiej zrozumieć potrzeby naszych Klientów. Odwiedzając nasze strony akceptujesz użycie plików cookies. Dowiedz się więcej z Informacji prawnej.

Zamknij