System Freshline® SafeChill™ do drobiu
System Freshline® SafeChill™ do drobiu

System Freshline® SafeChill™ do drobiu

Bezpieczne, skuteczne i sprawdzone rozwiązanie do zwalczania bakterii Campylobacter

Według danych Europejskiego Urzędu ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA), bazujących na zgłoszonych przypadkach, bakteria Campylobacter powoduje co roku około 200 tys. zachorowań na kampylobakteriozę wśród mieszkańców Unii Europejskiej. Uważa się, że rzeczywista liczba przypadków (zgłoszonych i niezgłoszonych) wynosi rocznie nawet około 9 mln. Jest to najczęściej zgłaszana choroba przenoszona przez żywność, w większości przypadków bakteria obecna jest na powierzchni wypatroszonych kurczaków.

Specjaliści z Air Products nawiązali współpracę z pracownikami z branży przetwórstwa drobiarskiego, aby stworzyć wyjątkowy, opatentowany system Freshline® SafeChill™, pozwalający na zmniejszenie liczby bakterii Campylobacter w sprzedawanych produktach.



Filmy

System Freshline® SafeChill™ do drobiuSystem Freshline® SafeChillTM do drobiu

Odkryj zalety systemu w tym krótkim
filmie →

Więcej filmów →


Broszura

System Freshline® SafeChillTM do drobiu

Bezpieczne, skuteczne i sprawdzone rozwiązanie do zwalczania bakterii Campylobacter

Pobierz plik PDF →


X

Ta strona używa plików cookies do przechowywania informacji na komputerze użytkownika. Niektóre z nich są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny, inne pomagają nam lepiej zrozumieć potrzeby naszych Klientów. Odwiedzając nasze strony akceptujesz użycie plików cookies. Dowiedz się więcej z Informacji prawnej.

Zamknij