Zapytaj Specjalistów

W razie jakichkolwiek pytań dotyczących najlepszych metod mrożenia, schładzania lub konserwowania produktów przy użyciu technologii MAP zajrzyj na naszą stronę z najczęściej zadawanymi pytaniami lub skontaktuj się z jednym z naszych ekspertów, aby uzyskać najlepsze doradztwo w branży.


Katarzyna Góra

Twój ekspert w dziedzinie MAP:

Katarzyna Góra

Od 17 lat w branży gazów technicznych. Obecnie pracuje na stanowisku Kierownika Produktu Gazy Spożywcze. Pomaga i doradza Klientom w zakresie procesu pakowania żywności (technologia MAP), doborze mieszanek gazowych, testy MAP produktów spożywczych w zakładzie Klienta. Dodatkowo prowadzi szkolenia z zakresu zastosowań, bezpieczeństwa i właściwości gazów MAP. Współpracuje z producentami urządzeń i opakowań do pakowania żywności, poszerzając swoją wiedzę w tym zakresie


Czy macie Państwo pytanie dotyczące technologii lub procesów? Nasi eksperci chętnie udzielą na nie odpowiedzi. To bardzo proste, prosimy o wypełnienie formularza i wkrótce nasi specjaliści skontaktują się z Państwem.

X

Ta strona używa plików cookies do przechowywania informacji na komputerze użytkownika. Niektóre z nich są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny, inne pomagają nam lepiej zrozumieć potrzeby naszych Klientów. Odwiedzając nasze strony akceptujesz użycie plików cookies. Dowiedz się więcej z Informacji prawnej.

Zamknij