W razie jakichkolwiek pytań dotyczących najlepszych metod mrożenia, schładzania lub konserwowania produktów przy użyciu technologii MAP zajrzyj na naszą stronę z najczęściej zadawanymi pytaniami lub skontaktuj się z jednym z naszych ekspertów, aby uzyskać najlepsze doradztwo w branży.
Twój ekspert w dziedzinie MAP:
Katarzyna Góra
Od 20 lat w branży gazów technicznych. Obecnie pracuje na stanowisku Kierownika Produktu Gazy Spożywcze. Pomaga i doradza Klientom w zakresie procesu pakowania żywności (technologia MAP), doborze mieszanek gazowych, przeprowadza testy MAP produktów spożywczych w zakładzie Klienta. Dodatkowo prowadzi szkolenia z zakresu zastosowań, bezpieczeństwa i właściwości gazów MAP. Współpracuje z producentami urządzeń i opakowań do pakowania żywności, poszerzając swoją wiedzę w tym zakresie.
Twój ekspert w dziedzinie mrożenia żywności:
Piotr Pawłowski
Od 20 lat związany z branżą gazów technicznych. Obecnie pracuje na stanowisku Food and Cryo Segment Development Manager. Pomaga i doradza przetwórcom żywności w zakresie doboru urządzeń, aplikacji i technologii gazowych do procesów produkcyjnych, głównie mrożenia i schładzania. Przeprowadza testy z zastosowaniem ciekłych gazów oraz technologii Air Products w zakładzie Klienta.
Czy macie Państwo pytanie dotyczące technologii lub procesów? Nasi eksperci chętnie udzielą na nie odpowiedzi. To bardzo proste, prosimy o wypełnienie formularza i wkrótce nasi specjaliści skontaktują się z Państwem.