Sosy/płynna żywność

Urządzenie do ciągłego schładzania sosów Freshline® firmy Air Products zostało zaprojektowane, by pomóc w zaspokojeniu rosnącego popytu na produkty gotowe do gotowania, dania regionalne, produkty w sosach i inne produkty wysokiej jakości. To unikalne rozwiązanie wykorzystuje wielkie możliwości ciekłego azotu do szybkiego i ekonomicznego studzenia wielu rodzajów cieczy i substancji półpłynnych. Produkty, takie jak sosy, kremy, puree i kompozycje mieszane mogą być chłodzone od razu po gotowaniu w wysokiej temperaturze, co oznacza znaczną redukcję temperatury. Takie usunięcie ciepła z produktu odbywa się w trakcie procesu, przed kolejnym etapem przetwarzania, takim jak mieszanie, pakowanie lub chłodzenie i może znacząco skrócić czas trwania cyklu produkcji.

Dane kontaktowe

Wystąpił błąd. Należy wprowadzić poprawki w zaznaczonych polach.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

W czym możemy Państwu pomóc?

  1. Wybierz rodzaj zapytania

Utwardzanie, napowietrzanie, mrożenie, chłodzenie

Utwardzanie, napowietrzanie, mrożenie, chłodzenie (1:29)

Dowiedz się jak zoptymalizować konsystencję produktu przy użyciu gazu

X

Ta strona używa plików cookies do przechowywania informacji na komputerze użytkownika. Niektóre z nich są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny, inne pomagają nam lepiej zrozumieć potrzeby naszych Klientów. Odwiedzając nasze strony akceptujesz użycie plików cookies. Dowiedz się więcej z Informacji prawnej.

Zamknij